Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑΣ 4ουΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΙΗΣΗΣ

Η παρουσίαση της ανθολογίας του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ποίησης, πραγματοποιήθηκε στην Στοά του Βιβλίου, (Αίθουσα Λόγου), το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, με μεγάλη επιτυχία.
Η εκπρόσωπος της βιβλιοθήκης, εικαστικός Μαίρη Μπακογιάννη καλωσόρισε τους φίλους  της Βιβλιοθήκης Σπάρτου μ' ένα σύντομο χαιρετισμό, που  ''γεύτηκαν'' μια εκδήλωση, πλημμυρισμένη από ποίηση και μελωδίες.
Ο παρουσιαστής  της παρουσίασης σκηνοθέτης Νώντας Σαρλής  με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, άνοιξε  και συντόνισε άψογα την εκδήλωση.
 Οι ομιλητές της παρουσίασης, Ποιητής Γιάννης Φιλιππάκης από την κριτική επιτροπή και ο Μανώλης Τσάμης, υπεύθυνος των εκδόσεων ''Τάδε Έφη'', με σύντομους αλλά περιεκτικούς χαιρετισμούς, έδωσαν το στίγμα της βραδιάς.
Οι ηθοποιοί Κώστας Γεννάτος και Μαρία Τρικαλιώτη με την απαγγελία των ποιημάτων, γέμισαν το χώρο, προσφέροντας  μια ατμόσφαιρα, γεμάτη συγκίνηση.
Τέλος η απόδοση και ερμηνεία μελοποιημένων ποιημάτων, από τον μαέστρο Κώστα Μπιλίση , στο πιάνο και το τραγούδι, της Ανδριανής Ζαγγανά στην κιθάρα και το τραγούδι, του Γιάννη Λεκόπουλου και του Μιχάλη Κλεάνθη στο τραγούδι, απογείωσαν την εκδήλωση.
Τα βιντεάκια που προβλήθηκαν, από ''στιγμές'' του Σπάρτου,έκανε και επιμελήθηκε ο Νώντας Σαρλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *